Om oss

Siden 2007 har Galtvortskolen.net i regi av Anica Seljestad, avholdt ulike arrangementer for barn og ungdom med utgangspunkt i rollespillet på nettsiden. I dag har vi to arrangementer i året. Sommerleir (juli) og Nyttårsball (januar/februar). Disse avholdes på Gudbrandsdalen leirskole/Fagerhøy (http://www.fagerhoi.no/) som ligger ca 3.5 timer i fra Oslo. Dersom du får plass på arrangementene våre er det mulig å melde seg på «fellesbussen» som går tur/retur Oslo bussterminal/Gudbrandsdalen leirskole.

Bla ned for å lese om oss i teamet!

Teamet

(Professor McSnurp)

Anica Seljestad

- Eier av Galtvortskolen & Viserektor McSnurp

Anica er initiativtaker, gründer og eier av Galtvortskolens nettside og arrangementer. Hun er bosatt i Valdres, har to barn og samboer.

På arrangementene spiller hun Viserektor Minerva McSnurp som er lærer i Transfigurasjon.

Anica jobber utenom som kulturskolelærer hvor hun er teaterinstruktør for Valdres barne- og ungdomsteater og lærer i kunstfag.

Hun har drevet Galtvortskolens nettside siden 2004 og arrangert sommerleir siden 2008. I 2007 fikk Anica Sam Eydes nyskapningspris for sitt arbeid med barn og unge på internett med nettsiden Galtvortskolen.net.

Andre roller: Madame Maxime

Line Alexandra

- Anicas høyre hånd & Professor Stikling

Line har vært med i teamet siden 2012. Hun er ansvarlig for lister og skjemaer ifht. påmeldingene sammen med Anica.

På arrangementene spiller hun Professor Stikling som er lærer i Urtologi.

Line har studert barne- og ungdomsarbeid, men jobber i dag som Områdeleder i Kristiansand Dyrepark hvor hun blant annet driver med opplæring og oppfølging av unge medarbeidere. Ellers holder hun på med litt førstehjelp og har 40 timers grunnkurs der, pluss diverse andre internkurs som hjertestarter og livredding i vann.

Andre roller: Lavendel Bruun, Venke Dolorosa Uffert, Bellatrix DeMons

(Professor Stikling)

(Nymfadora Dult)

(Professor Rummelfiold)

Hanne Irene Skogly-Pettersen

- Klubb-ansvarlig, professor Rummelfiold & Nymfadora Dult

Hanne har vært med i teamet siden 2010. På arrangementene spiller hun hovedsaklig svartespaner Dult og Professor Rummelfiold som er lærer i Clairvoyance,  men man vet aldri hvem som dukker opp når noe skjer!

Hanne er også klubb-ansvarlig.

Utenfor arrangementene er Hanne ungdomsskolelærer, i tillegg til musikk- og språknerd.

Andre roller: Sekretær Parkasen, Professor Krabbe, Rita Slita

Jonas Topnes Jørgensen

- Spilleder, Herr Nask & Professor Schkummel

Jonas kommer fra Stavanger, og har vært med i teamet siden 2017. Han var også med som deltaker fra 2009 frem til han ble med i teamet. Som spilleder er han en av dem som har hovedansvar for rollespillet/den røde tråden i det som skjer i spill på arrangementene. 

Jonas spiller hovedsaklig Herr Nask, som er vaktmester på Galtvort, og professor Schkummel som er lærer i Astronomi. 

Utenfor Galtvort jobber han som salgsrådgiver, og driver med Escape Room ved siden av. Han er også en stor foto-, film- og skriveentusiast på fritiden.

Andre roller: Professor Knekk, Draco Malfang, Nesten Hodeløse Nikk, Wilfram Tvikrok

(Herr Nask)

(Professor Knekk)

(Madam Pomfrit)

Kaja Marie Kleppen

- Spilleder og Madam Pomfrit

Kaja kommer fra Notodden, og har vært med i teamet siden sommeren 2012. Hun var også med som deltaker fra 2008 frem til hun ble med i teamet. Som spilleder er hun en av dem som har hovedansvar for rollespillet/den røde tråden i det som skjer i spill på arrangementene.

Kaja spiller hovedsaklig Madam Pomfrit som er lærer i Magiske Medisiner og Skader.

I det virkelige liv jobber hun som butikkmedarbeider, og på fritiden har hun drevet med teater i godt over 15 år nå.

Andre roller: Narsissa Malfang, Hermine Grang, Marietta Eggelkam, Stønne-Stina

Sara Gjeterud

- Professor Absalon

Sara er fra Stavern og har vært med i teamet siden 2008. På arrangementene spiller hun hovedsaklig Professor Absalon som er lærer i Magisk Musikk.

Sara jobber som faglærer i musikk på ungdomsskole, og som musikkhusleder på ungdomsklubb, i tillegg til å være stor korpsentusiast!

Hun ble med etter å ha sett en plakat om å spille Stikling på et minievent mens hun gikk på lærerskolen på Notodden. Sara introduserte laivkonseptet for Anica, og har vært med på å forme det rollespillet som i dag gjennomsyrer arrangementene.

Andre roller: Fron, Professor Dandel

(Professor Absalon)

(Rektor Humlesnurr)

Ole Kolnes

- Nattevakt, brannansvarlig & Rektor Humlesnurr

Ole har vært med i teamet siden 2009. I tillegg til å være nattevakt er han også brannansvarlig, og spiller rollen som Rektor Humlesnurr.

Når Ole ikke er Humlesnurr er han en byggingeniør som jobber som avdelingsingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, Institutt for byggfag. Der utdanner han fortryllende byggingeniører. Ole driver også med bueskyting, filmskaping og matlaging… men helst ikke samtidig.

Line Vinje

- SoMe-ansvarlig og Madam Hopp

Line kommer fra Oslo, og har vært med i teamet siden sommeren 2017. Hun var også med som deltaker fra 2008 frem til hun ble med i teamet.

På arrangementene spiller hun Madam Hopp som er lærer i flyving og rumpeldunkdommer.

Line er utdannet sosionom og jobber som miljøterapeut i grunnskolen. Hun har flere års arbeidserfaring fra barnehage, samt noe erfaring som støttekontakt. I tillegg har hun bedrevet annet miljøterapeutisk arbeid med barn og unge, og annet arbeid innenfor barneidretten.

Andre roller: Professor Tistel, Nestor Bindebolt

(Madam Hopp)

(Professor Tistel)

(Professor Alma)

Atle Seljestad

- Professor Alma

Atle er utdannet mekatronikkingeniør, og jobber til daglig med å videreutvikle turbinmotorer.

Han var med på det aller første minitreffet til Galtvortskolen i 2007, og med unntak av sommerleir 2008 har han vært med på alle arrangementene.

Atle spiller professor Alma som underviser i Formler, hvor han lager masse spesialeffekter for å skape mest mulig realistiske og morsomme timer.

Lukas Skoe

- SoMe-ansvarlig og Professor Lupus

Lukas kommer fra Skien, og har vært med i teamet siden sommeren 2012. Han var også med som deltaker fra 2008 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han hovedsaklig Professor Lupus som er lærer i Forsvar mot Svartekunster.

Lukas jobber for tiden som togkonduktør i VY. Han har tidligere studert fotografi i London, i tillegg til å ha tatt en bachelorgrad i skuespillerfag. Han har arbeidserfaring fra barnehage og avlastningsgruppe for barn, samt vært aktiv med barn og ungdom innenfor idrett.

Andre roller: Professor Mørch, Gnav, Grylius Gurgel, Ludo Humbag

(Professor Lupus)

(Professor Mørch)

(Professor Slur)

Even Nerheim

- Professor Slur

Even kommerfra Ski, og har vært med i teamet siden sommeren 2017. Han var også med som deltaker fra 2010 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han Professor Slur som er lærer i eliksirer.

Even er utdannet dataingeniør og jobber som IT-konsulent på Lysaker.

Andre roller: Svartspaner Wildt

Julie Thomassen

- Professor Borre & Professor Krok

Julie holder til i Notodden, og har vært med i teamet siden 2014. Hun var også med som deltaker fra 2010 frem til hun ble med i teamet.

På arrangementene spiller hun Professor Borre som er lærer i Gompologi, og Professor Krok som underviser i Internasjonal Magi og Artefakter.

Julie studerer Master i Drama og Teaterkommunikasjon i Oslo. Hun er også utdannet dramapedagog.

(Professor Borre)

(Professor Kiste)

Petter Hittnes-Kjærnsbeck

- Professor Vektor & Professor Kiste

Petter kommer fra Eidsvoll, og har vært med i teamet siden 2014. Han var også med som deltaker fra 2009 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han hovedsaklig Professor Vektor som er lærer i Aritmantikk, og professor Kiste som er lærer i Magihistorie.

Petter er utdannet skuespiller ved Falmouth University i England, og liker å ta livet med ro med en god blanding av tv, spill, bøker og friluftsliv.

Andre roller: Lucifus Malfang, Gyldeprinz Gulmedal, Professor Bylling

Espen Sande Larsen

- Nattevakt & Den Trinne Munken

Espen har vært med i teamet siden sommeren 2019. Han har også vært deltaker på arrangementene fra vinteren 2015 til han ble med i teamet.

I tillegg til å være nattevakt spiller han blant annet rollen som Den Trinne Munken.

Espen studerer Prosjektledelse innenfor Kunst og kreative næringer, i tillegg til å være morsom på heltid. For øyeblikket skriver han stand-up og jobber ellers som prosjektleder.

Andre roller: Vaktmester Råte,Vincent Krabbe

(Den Trinne Munken)

(Professor Krengle)

Eirik Odde

- Professor Krengle

Eirik kommer fra Lom, og har vært med i teamet siden vinterballet 2020. På arrangementene er hovedkarakteren hans Professor Krengle, som er lærer i Gompologi.

Utenfor arrangementene tar Eirik en treårig bachelor i sosialt arbeid i Volda, og han har tidligere studert historie i Trondheim. Når studielivet ikke okkuperer hans tid, er det ofte jakt, fiske og friluftsliv som er blant Eiriks hovedinteresser, men teater og musikk får også pallplass for det han rangerer høyest i livet.

Andre roller: Fenris Vargar, Igor Karkaroff

Thomas Dahl Pedersen

- Professor Gnureplank

Thomas har vært med i teamet siden 2021. På arrangementene spiller han professor Gnureplank som underviser i Stell av Magiske Vesener.

Når Thomas ikke er på Galtvort eller på ekspedisjoner… så er han å finne som driftsleder i Badelandet i Kristiansand Dyrepark. Der har han hovedansvar for badevakter og renholdsteam. På siden av dette styrer Thomas også et vedlikeholdsteam som serverer alt av det kommersielle i Dyreparken.

Hvis Thomas ikke er på Galtvort, på ekspedisjon ELLER i Dyreparken, så er neste stopp hans enkeltmannsforetak hvor han er instruktør i grunnleggende førstehjelp, hjertestarter og livredding i vann.

Og er han heller ikke å finne der, så finner du ham kanskje som fotballtrener et eller annet sted.

Uansett hvor du måtte finne ham, så kan du være sikker på at gullkornene fra Gnureplank vil hagle inn!

Andre roller: Galøye Bister, Professor Zinckelmann

(Professor Gnureplank)