Om oss

Siden 2007 har Galtvortskolen.net i regi av Anica Seljestad, avholdt ulike arrangementer for barn og ungdom med utgangspunkt i rollespillet på nettsiden. I dag har vi to arrangementer i året. Sommerleir (juli) og Nyttårsball (januar/februar). Disse avholdes på Gudbrandsdalen leirskole/Fagerhøy (http://www.fagerhoi.no/) som ligger ca 3.5 timer i fra Oslo. Dersom du får plass på arrangementene våre er det mulig å melde seg på «fellesbussen» som går tur/retur Oslo bussterminal/Gudbrandsdalen leirskole.

Bla ned for å lese om oss i teamet!

Teamet

Anica Seljestad

- Eier av Galtvortskolen & Viserektor McSnurp

Anica er initiativtaker, gründer og eier av Galtvortskolens nettside og arrangementer. Hun er 40 år, har to barn, samboer og er bosatt i Valdres.

På arrangementene spiller hun Viserektor Minerva McSnurp som er lærer i Transfigurasjon.

Anica jobber utenom som kulturskolelærer hvor hun er teaterinstruktør for Valdres barne- og ungdomsteater og lærer i kunstfag.

Hun har drevet Galtvortskolens nettside siden 2004 og arrangert sommerleir siden 2008. I 2007 fikk Anica Sam Eydes nyskapningspris for sitt arbeid med barn og unge på internett med nettsiden Galtvortskolen.net.

Line Alexandra

- Anicas høyre hånd & Professor Stikling

Line har vært med i teamet siden 2012. Hun er ansvarlig for lister og skjemaer ifht. påmeldingene sammen med Anica.

På arrangementene spiller hun Professor Stikling som er lærer i Urtologi.

Line har studert barne- og ungdomsarbeid, men jobber i dag som Områdeleder i Kristiansand Dyrepark hvor hun blant annet driver med opplæring og oppfølging av unge medarbeidere. Ellers holder hun på med litt førstehjelp og har 40 timers grunnkurs der, pluss diverse andre internkurs som hjertestarter og livredding i vann.

Hanne Irene Skogly-Pettersen

- Spilleder, professor Rummelfiold & Nymfadora Dult

Hanne er 32 år og har vært med i teamet siden 2010. Hun har sammen med Sara og Kaja hovedansvar for rollespillet/den røde tråden i det som skjer i spill på arrangementene.

På arrangementene spiller hun hovedsaklig svartespaner Dult og Professor Rummelfiold som er lærer i Clairvoyance,  men man vet aldri hvem som dukker opp når noe skjer!

Utenfor arrangementene er Hanne ungdomsskolelærer, i tillegg til musikk- og språknerd.

Sara Gjeterud

- Spilleder & Professor Absalon

Sara er fra Stavern og har vært med i teamet siden 2008. Hun har sammen med Hanne og Kaja hovedansvar for rollespillet/den røde tråden i det som skjer i spill på arrangementene.

På arrangementene spiller hun hovedsaklig Professor Absalon som er lærer i Magisk Musikk.

Sara jobber som faglærer i musikk på ungdomsskole, og som musikkhusleder på ungdomsklubb, i tillegg til å være stor korpsentusiast!

Hun ble med etter å ha sett en plakat om å spille Stikling på et minievent mens hun gikk på lærerskolen på Notodden. Sara introduserte laivkonseptet for Anica, og har vært med på å forme det rollespillet som i dag gjennomsyrer arrangementene.

Kaja Marie Kleppen

- Spilleder og Madam Pomfrit

Kaja er 29 år, fra Notodden, og har vært med i teamet siden sommeren 2012. Hun var også med som deltaker fra 2008 frem til hun ble med i teamet. Sammen med Hanne og Sara har hun hovedansvar for rollespillet/den røde tråden i det som skjer i spill på arrangementene.

Kaja spiller hovedsaklig Madam Pomfrit som er lærer i Magiske Medisiner og Skader.

I det virkelige liv jobber hun som butikkmedarbeider, og på fritiden har hun drevet med teater i godt over 15 år nå.

Line Vinje

- Madam Hopp

Line er 24 år, fra Oslo, og har vært med i teamet siden sommeren 2017. Hun var også med som deltaker fra 2008 frem til hun ble med i teamet.

På arrangementene spiller hun Madam Hopp som er lærer i flyving og rumpeldunkdommer.

Line er utdannet sosionom og jobber som miljøterapeut i grunnskolen. Hun har flere års arbeidserfaring fra barnehage, samt noe erfaring som støttekontakt. I tillegg har hun bedrevet annet miljøterapeutisk arbeid med barn og unge, og annet arbeid blant annet innenfor idrett.

Ole Kolnes

- Nattevakt, brannansvarlig & Rektor Humlesnurr

Ole er 34 år og har vært med i teamet siden 2009. I tillegg til å være nattevakt er han også brannansvarlig, og spiller rollen som Rektor Humlesnurr.

Når Ole ikke er Humlesnurr er han en byggingeniør som jobber som avdelingsingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, Institutt for byggfag. Der utdanner han fortryllende byggingeniører. Ole driver også med bueskyting, filmskaping og matlaging… men helst ikke samtidig.

Atle Seljestad

- Professor Alma

Atle er 39 år, er utdannet mekatronikk-ingeniør, og jobber til daglig med å videreutvikle turbinmotorer.

Han var med på det aller første minitreffet til Galtvortskolen i 2007, og med unntak av sommerleir 2008 har han vært med på alle arrangementene.

Atle spiller Professor Alma som underviser i Formler, hvor han lager masse spesialeffekter for å skape mest mulig realistiske og morsomme timer.

Jonas Topnes Jørgensen

- Herr Nask & Professor Schkummel

Jonas er 27 år, fra Stavanger, og har vært med i teamet siden starten av 2017. Han var også med som deltaker fra 2009 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han hovedsaklig Herr Nask som er vaktmester på Galtvort, og i tillegg spiller han Professor Schkummel som er lærer i Astronomi.

Jonas studerer for tiden for å bli barnehagelærer og jobber som Gamemaster, teamleader og kommunikasjonsmanager hos REAL Escape Game i Stavanger. 

Han er også stor foto-, film- og skrive-entusiast på fritiden.

Lukas Skoe

- Professor Lupus

Lukas er 27 år, fra Skien, og har vært med i teamet siden sommeren 2012. Han var også med som deltaker fra 2008 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han hovedsaklig Professor Lupus som er lærer i Forsvar mot Svartekunster.

Lukas jobber for tiden som togkonduktør i VY. Han har tidligere studert fotografi i London, i tillegg til å ha tatt en bachelorgrad i skuespillerfag. Han har arbeidserfaring fra barnehage og avlastningsgruppe for barn, samt vært aktiv med barn og ungdom innenfor idrett.

Even Nerheim

- Professor Slur

Even er 26 år, fra Ski, og har vært med i teamet siden sommeren 2017. Han var også med som deltaker fra 2010 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han Professor Slur som er lærer i eliksirer.

Even er utdannet dataingeniør og jobber som IT-konsulent på Lysaker.

Julie Thomassen

- Professor Borre & Professor Krok

Julie er 28 år, bor på Notodden, og har vært med i teamet siden 2014. Hun var også med som deltaker fra 2010 frem til hun ble med i teamet.

På arrangementene spiller hun Professor Borre som er lærer i Gompologi, og Professor Krok som underviser i Internasjonal Magi og Artefakter.

Julie studerer Master i Drama og Teaterkommunikasjon i Oslo. Hun er også utdannet dramapedagog.

Petter Hittnes-Kjærnsbeck

- Professor Vektor, Professor Kiste & Gyldeprinz Gulmedal

Petter er 26 år, fra Eidsvoll, og har vært med i teamet siden 2014. Han var også med som deltaker fra 2009 frem til han ble med i teamet.

På arrangementene spiller han hovedsaklig Professor Vektor som er lærer i Aritmantikk. Han spiller også Professor Kiste og Gyldeprinz Gulmedal.

Petter er utdannet skuespiller ved Falmouth University i England, og liker å ta livet med ro med en god blanding av tv, spill, bøker og friluftsliv.

Simen Thoresen

- Professor Gygrid

Simen er 27 år og har vært med i teamet siden vinteren 2016.

På arrangementene spiller han Professor Gygrid som er lærer i Stell av Magiske Vesener.

Simen har studert skuespill ved Solbakken Folkehøgskole og arbeider som skuespiller, produksjonsassistent og kostymeassistent hos Nittedal Teater, men også som freelance skuespiller på andre prosjekter. For tiden tar han en bachelor i Drama og Teater ved Høgskulen i Volda.

Espen Sande Larsen

- Nattevakt & Den Trinne Munken

Espen er 27 år og har vært med i teamet som nattevakt siden sommeren 2019. Han har også vært deltaker på arrangementene fra vinteren 2015 til han ble med i teamet.

I tillegg til å være nattevakt spiller han blant annet rollen som Den Trinne Munken.

Espen studerer Prosjektledelse innenfor Kunst og kreative næringer, i tillegg til å være morsom på heltid. For øyeblikket skriver han stand-up og jobber ellers som prosjektleder.