Inkludert i oppholdet:

Når det gjelder prisen på arrangementene våre kan noen av dere kanskje tenke at den er høy. Derfor ønsker vi å forklare litt hvorfor, og hva deltakerne får i oppholdet.

Når vi har arrangementer leier vi en hel leirskole som stenger dørene for andre gjester den perioden vi er der. Dette gjør vi for å få minst mulig forstyrrelser fra nysgjerrige gomper som kan ødelegge spillet vårt og forstyrre deltakere. Av erfaring blir avbrytelser fra nysgjerrige gjester ødeleggende både for atmosfæren og miljøet vi skaper i vårt univers.

På leirskolen...

…får alle deltakerne egne senger sånn at de skal ligge behagelig og sove godt de dagene de er hos oss. 

Alle rommene har egne bad med toalett og dusj.

Måltidene

Deltakerne får 4 måltider inkludert i prisen:

I tillegg tilpasser vi menyene slik at de som er allergiske eller har dietter skal få et godt alternativ og tilpasset mat etter sitt behov.

Skolemateriell

Alle deltakerne får:

På arrangementet...

…får deltakerne oppleve en unik opplevelse av å gå på trollmannsskole, bruke tryllestav, øve på skuespiller-lysten, leve som heks eller trollmann sammen med andre ivrige Harry Potter-entusiaster, og spille sin egen rollefigur som de har laget selv. I tillegg legger vi opp tidslinjer, plott og eventer som gjør hele opplevelsen unik og spennende!

På våre arrangementer vil deltakerne bli ivaretatt i både kropp og sjel.

Vårt motto er: Galtvortskolen, der magien blir til virkelighet!