Sommerleir 2019

Sommerleiren var en braksuksess, og vi huset nok en gang rekordmange deltakere fra hele landet! Uka besto av magisk opplegg med skoletimer, events, sommerball og utflukter til Tre Sopelimer, bare for å nevne noe!

Se da NRK tok turen innom oss: https://tv.nrk.no/se?v=DKOP99071019&t=314s

Tidslinje

FOR et semester Galtvort gikk gjennom i vinter. En nervøs spenning blant elever og lærere, så vel som i det magiske samfunn som sådan, var til å ta og føle på. Det ble hvisket i krokene om mangel på respons fra departementet da svartespanerne gjorde viktige observasjoner i Diagonalmenningen, om at magiske vesener såvidt var å se utenfor Galtvort, og om duellering rundt hvert gatehjørne – som ikke etterlot spor…

Spenningen nådde sitt alvorlige høydepunkt da Bellatrix med sammensvorne tok seg inn i borgen da det nærmet seg semesterslutt. Svartespaner Dult og Magiminister Grimst avledet angrepet fra skolens elever, men ble selv kidnappet av dødseterne etter kampen tilsynelatende var over… Og til manges overraskelse, men kanskje for noen ikke en overraskelse, sluttet semesteret med at Dolorosa Uffert meldte sin ankomst på Galtvort, sendt fra magidepartementet for å holde et ekstra øye og øre på skolen…

Hvor er Dult og Grimst, og er de fortsatt i live? Hvor er de magiske vesenene som tidligere har levd i utkanten av skolens område? Hvor er Bellatrix og de andre dødseterne? Hvem er EGENTLIG Dolorosa Uffert, og hvem jobber hun for? Nå som som magiministeren er savnet, hva skjer i magidepartementet?

Herr Nask har feiet inngangspartiet, rumpeldunkbanen står klar, sommersemesteret nærmer seg, og Galtvort åpner dørene for både nye og gamle elever – Velkommen!